TravelTalia logo
België > Belgische Kust > Blankenberge
Be > Belgische Kust > Blankenberge

De Tijd

De TijdKaart en locatie van De Tijd
Gezellige bistro met mooi geserveerde borden. De prijzen zijn vergelijkbaar met andere restaurants en de porties zijn ruim voldoende om een hongerige ziel te voeden. De kwaliteit van de gerechten ligt echter ver boven het gemiddelde.

Een visgerecht zoals sliptongetjes (4 stuks) of Kabeljauwhaasje kost je 24 Euro en een Filet mignon of Huisbereide Americain kost je 21 Euro.

De kinderen kunnen hun buik vullen met gebakken kippenreepjes met appelmoes voor 12 Euro. Gewoon frietjes met een frikandel kost hun 8 Euro.

Website De Tijd >
Facebook Deel op Facebook >
De Tijd op de kaart >
wandelingen & reisgidsen? Ook in Blankenberge! Wordt gratis lid >
Ontdekken In de buurt
In 1912 werd dit monument ter ere van Hendrik Conscience gemaakt. Kunstschilder E. Van Rijswijck (Antwerpen) ontwerpt de maquette, beeldhouwer G. Pickery (Brugge) realiseert het verguld medaillon van Conscience en de lezende vissersfiguur.
Leuk adresje voor een kleine snack en een biertje. Een must voor de bierliefhebber want een café met ruime keuze aan diverse (speciale) bieren en trappisten.
Héél vriendelijke bediening en een gezellig ingerichte bar, waar je aangenaam verrast kan worden door de kennis van de barman over hun heerlijke cocktails.
Prachtig aangelegde hemel der activiteiten! Hier kan jij of je kids naar hartenlust minigolfen, trampoline springen, tennissen of schommelen. Ook kunnen kinderen hun rijkunsten bijschaven op de kidcarting ( 3,5 € / 30 min ). Minigolf ko...
In de Breydelstraat vind je het enige bewaarde vissershuisje van Blankenberge. Dit huisje van Pé Majutte, bijnaam voor de vissersfamilie Debruyne, werd waarschijnlijk aan het einde van de 18de eeuw (1775) gebouwd en had al verschillende res...
Dit bouwwerk uit de bel-époqueperiode ( 1908 ) is nog steeds een welkome rustplaats. Beide kanten beschikken over zitbanken en zijn gescheiden door een windscherm. In 2002 is de Paravang volledig gerestaureerd.

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!