TravelTalia logo
België > Belgische Kust > Blankenberge
Be > Belgische Kust > Blankenberge

Leopoldpark Blankenberge

Leopoldpark BlankenbergeKaart en locatie van Leopoldpark Blankenberge
Prachtig aangelegde hemel der activiteiten! Hier kan jij of je kids naar hartenlust minigolfen, trampoline springen, tennissen of schommelen. Ook kunnen kinderen hun rijkunsten bijschaven op de kidcarting ( 3,5 € / 30 min ).

Minigolf kost 4 euro per persoon per spel
Tennissen kan je reeds vanaf 9 euro per uur
De Kidplay ( Zandspeelstuin met springkasteel, boot, trampolines, klimrekken,... ) kost 3,5 per dag

Het park is open vanaf 10 uur.

Website Leopoldpark Blankenberge >
Facebook Deel op Facebook >
Leopoldpark Blankenberge op de kaart >
wandelingen & reisgidsen? Ook in Blankenberge! Wordt gratis lid >
Ontdekken In de buurt
Dit bouwwerk uit de bel-époqueperiode ( 1908 ) is nog steeds een welkome rustplaats. Beide kanten beschikken over zitbanken en zijn gescheiden door een windscherm. In 2002 is de Paravang volledig gerestaureerd.
Leuk adresje voor een kleine snack en een biertje. Een must voor de bierliefhebber want een café met ruime keuze aan diverse (speciale) bieren en trappisten.
Héél vriendelijke bediening en een gezellig ingerichte bar, waar je aangenaam verrast kan worden door de kennis van de barman over hun heerlijke cocktails.
In 1912 werd dit monument ter ere van Hendrik Conscience gemaakt. Kunstschilder E. Van Rijswijck (Antwerpen) ontwerpt de maquette, beeldhouwer G. Pickery (Brugge) realiseert het verguld medaillon van Conscience en de lezende vissersfiguur.
In de Breydelstraat vind je het enige bewaarde vissershuisje van Blankenberge. Dit huisje van Pé Majutte, bijnaam voor de vissersfamilie Debruyne, werd waarschijnlijk aan het einde van de 18de eeuw (1775) gebouwd en had al verschillende res...
Het museum heeft zijn origine in de jaren 50 toen de ouders van Nadine Vanacker begonnen met het verzamelen van esthetische en mineralogische mineralen. Dit kleine museum ligt op het eerste verdiep boven de eigenlijke mineralenwinkel. Ingan...

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!