TravelTalia logo
België > Scheldeland: Denderstreek en Rupel
Be > Scheldeland: Denderstreek en Rupel
Mobiliteit in Scheldeland: Denderstreek en Rupel
De grootste parking in de omgeving en de bootjes zijn vlot te bereiken via een wandelpad (ook geschikt voor rolstoelen en buggy's.
Parkeerplaatsen aan de kerk en kasteel van Berlare. Deze kan je gebruiken als je Berlare zelf bezoekt of een wandeling wenst te maken in Berlare broek. Voor het Donkmeer te bezoeken, is deze parking minder geschikt.
Open parking aan het Donkmeer ter hoogte van de bootverhuur en veerboot. Op deze parking ben je vlug bij alles en dat is ook direct de reden waarom je wagen plaatsen hier op warme dagen niet eenvoudig is. Staat deze parking vol, rij dan ...
Iets kleinere parking maar hier kan je meestal wel je auto kwijt omdat het wat verder licht van de plezierbootjes en bijhorende horeca.
Ruime parking en perfect om als uitvalbasis te dienen bij wandelingen. Ook geschikt als je het niet erg vind om een kleine 10 minuutjes te stappen naar de bootjes.
Grote parking aan De Nekker. Niet echt geschikt om naar Mechelen te trekken maar wel perfect om het natuurgebied Mechels Broek te bezoeken.
Goed gelegen parking met 109 parkeerplaatsen. Je betaald 2 Euro per uur met een maximum van 15,5 Euro per dag. Je kan 24/24 in- en uitrijden.
Goed gelegen parking met 130 parkeerplaatsen. Je betaald 2 Euro per uur met een maximum van 15,5 Euro per dag. Je kan 24/24 in- en uitrijden.
Kleine parking aan het Natuurpunt Bezoekerscentrum Mechels Rivierengebied. Je kan er wel ook nog verder parkeren langs de kant van de weg.
De parking is enkel op weekdagen betalend tussen 8 en 18u. Je kan hier aan een zeer voordelig tarief parkeren (€0,30/uur). Buiten deze uren en ook op zaterdag, zondag, wettelijke feestdagen en 11 juli is deze parking gratis.
Goed gelegen parking met 129 parkeerplaatsen. Je betaald 2 Euro per uur met een maximum van 15,5 Euro per dag.
De parking is enkel op weekdagen betalend tussen 8 en 18u. Je kan hier aan een zeer voordelig tarief parkeren (€0,30/uur). Buiten deze uren en ook op zaterdag, zondag, wettelijke feestdagen en 11 juli is deze parking gratis.

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!