TravelTalia logo
België > Scheldeland: Denderstreek en Rupel > Berlare
Be > Scheldeland: Denderstreek en Rupel > Berlare

Donkmeer parking

Donkmeer parkingKaart en locatie van Donkmeer parking
Open parking aan het Donkmeer ter hoogte van de bootverhuur en veerboot. Op deze parking ben je vlug bij alles en dat is ook direct de reden waarom je wagen plaatsen hier op warme dagen niet eenvoudig is.

Staat deze parking vol, rij dan verder (of terug) richting Berlare en neem de parking van het museum of aan het Nelepad. Ze bevinden zich telkens op de kant van het Donkmeer.

Facebook Deel op Facebook >
Donkmeer parking op de kaart >
wandelingen & reisgidsen? Ook in Berlare! Wordt gratis lid >
Ontdekken In de buurt
Veerboot dat je op comfortable manier naar de Eendenkooi aan de andere kant van het meer brengt. Deze overzetboot is ook handig als je vlug en de rust en natuur wenst te zijn. Je spaart een wandeling van bijna 3 KM uit.
Ruime parking en perfect om als uitvalbasis te dienen bij wandelingen. Ook geschikt als je het niet erg vind om een kleine 10 minuutjes te stappen naar de bootjes.
Het Donkmeer is op zonnige dagen een ware trekpleister voor dagjestoeristen maar eens je enkele honderden meters van de bootjes wegstapt, merk je dat het Donkmeer ook een prachtig natuurgebied is. Op deze korte en gezinsvriendelijke wand...
Museum Donkmeer besteedt ruime aandacht aan de Franse Revolutie en de gevolgen ervan voor de Zuidelijke Nederlanden. Het biedt echter meer dan enkel de Boerenkrijg. Het blikveld werd verruimd naar de 18de en 19de eeuw. Je krijgt een beeld v...
Iets kleinere parking maar hier kan je meestal wel je auto kwijt omdat het wat verder licht van de plezierbootjes en bijhorende horeca.
Het Donkmeer heeft een wateroppervlakte van circa 86 hectare en is daarmee, na het Schulensmeer, het op één na grootste meer in Vlaanderen. De diepte is gering en bedraagt maximaal 3,20 meter. Van het gebied is 30 hectare beschermd natuurre...

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!