TravelTalia logo
Belgiƫ > Limburgse Kempen > Hasselt
Be > Limburgse Kempen > Hasselt

Parkeergarage Tweetorens (520 plaatsen)

Parkeergarage Tweetorens (520 plaatsen)Kaart en locatie van Parkeergarage Tweetorens (520 plaatsen)
Aantal plaatsen: 520
24/7 uitrijden (inrijden voor 1 uur en na 7 uur)
ongeveer 2 euro per uur
Maximum dagtarief 16 euro

Facebook Deel op Facebook >
Parkeergarage Tweetorens (520 plaatsen) op de kaart >
wandelingen & reisgidsen? Ook in Hasselt! Wordt gratis lid >
Ontdekken In de buurt
Je hebt in Hasselt twee 'drukke' gedeeltes. De Sint-Jozefstraat is daar een deel van. Wat nog het leukste van alles is: ze liggen op wandelafstand van elkaar!
Het Stadsmus, vroeger Stedelijk Museum Stellingwerff-Waerdenhof genoemd, is ondergebracht in twee, aaneengesloten patriciƫrswoningen. Het Waerdenhof werd in 1680 gebouwd en Stellingwerff (zie Guillaume Stellingwerff), opgetrokken in 1857. ...
Met de bouw werd in de 11e eeuw begonnen. Uit die tijd stamt de uit ijzerzandsteen opgetrokken onderbouw van de toren (62 m hoog). Voor de rest is voor de toren mergel gebruikt (13e eeuw). De kerk zelf, zoals ze nu bestaat, is twee eeuwen j...
Wie de vele trappen trotseert, kan genieten van een prachtig uitzicht op Hasselt en alles te weten komen over uurwerken, klokken en beiaarden. Rondleiding elke eerste zaterdag van de maand om 14 uur.
Met namen als New Look, Hema, A.S. Adventure, juiceBOX en Perlestien kan het niet anders dan je moet hier als shopaholic geweest zijn.
Klein maar gezellig parkje dat perfect dienst doet tijdens ware, zwoele zomerdagen. Ook even ontkomen van het drukke shoppen is hier mogelijk.

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!