TravelTalia logo
België > Provincie Luxemburg > Bouillon > Restaurants
Be > Provincie Luxemburg > Bouillon
Restaurants in Bouillon
Als je een restaurant in een hotel ziet, kan het eten alle kanten uit en bij Le Panorama is het de goede kant. Een gevarieerde en wisselende kaart met seizoengebonden ingrediënten. De borden zijn mooi gedresseerd en hebben voldoende volu...
Simpel streekrestaurant met een kleine kaart en dat komt de gerechten ten goede. Lekkere en verse ingrediënten samengesmolten tot heerlijke gerechten.
Deze Italiaan is al een tijdje actief in Bouillon maar is recent van adres gewijzigd. De pizza's worden gebakken in een houtoven en de pasta's komen in grote porties op tafel. Zo goed als alle pizza's en pasta's kosten 14 euro en de ...
Meer bar dan restaurant al kan je er ook wel degelijke brasserie eten zoals kaaskroketjes , pasta's en andere gerechten die vullen na een dagje wandelen. Vlotte en vriendelijke bediening.
Fastfoodtent waar je vooral hamburgers kan eten. Een hamburger kost je ongeveer 6 euro.
Waar je in de 66 vooral hamburgers vindt, kan je hier verschillende snacks, frieten en andere kleine schotels (vooral grill) eten. Er is ook een klein terras aanwezig of je kan natuurlijk ook je bestelling meenemen.

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!