TravelTalia logo
België > Oostkantons > Malmedy
Be > Oostkantons > Malmedy

A la truite argentee

A la truite argenteeKaart en locatie van A la truite argentee
Met een correcte bediening en een grondige kennis om forel klaar te maken is dit een echte aanrader in Malmedy en zelfs bij uitbreiding de Oostkantons. De forel komt bijna letterlijk levende vers op je bord want hij wordt gevangen zodra je besteld hebt.

Je betaald ongeveer 25 euro voor een hoofdgerecht als is de Chef's Menu zeker een te maken keuze (5 gangenmenu voor net geen 50 euro)

Website A la truite argentee >
Facebook Deel op Facebook >
A la truite argentee op de kaart >
wandelingen & reisgidsen? Ook in Malmedy! Wordt gratis lid >
Ontdekken In de buurt
Bovenaan de rue La Vaulx is een klein huisje, één van de oudste van Malmedy, waarschijnlijk gebouwd na de algemene brand van 1689 en gekocht in 1781 door de arme schrijnwerker Jean Vinette. Het huis Vinette is nu het kleinste museum van ...
Deze kapel in renaissancestijl werd gebouwd tussen 1755 en 1757. Ze bevindt zich op de Place du Pont Neuf, maar is momenteel niet voor het publiek open.
Een rustige wandeling naar de dorpjes Hédomont en Xhurdebise vanuit het centrum van Malmedy. We wandelen langs de RAVEL en GR56. Wat deze wandeling wel iets moeilijker maakt zijn haar 240 hoogtemeters. Met een aangepast tempo bergop zijn de...
De Kiosk is zeer origineel versierd en dit gedurende het hele jaar.
Gratis parking aan de rand van het centrum van Malmedy. Deze parking staat vlug vol dus hou rekening met uitwijken naar de expo parking als je gratis wenst te parkeren.
maandag-zaterdag 9-18 u. (1,50€/u) 1 uur gratis met schijf gratis op zondagen en feestdagen

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!