TravelTalia logo
België > Limburgse Kempen > Hasselt
Be > Limburgse Kempen > Hasselt

Vous Le Vous

Kaart en locatie van Vous Le Vous
Vous Le Vous Je moet het maar vinden zonder internet... Onder Hasselt vind je dit gastronomisch plaatsje. Reken op een prachtige samengestelde menu in 4 of 5 gangen.

Een echte aanrader is de all-in lunchformule: aperitief, hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert met koffie voor slechts 65 euro. Drank inbegrepen (aangepaste wijnen + water)

Verplicht reserveren via de website.

Facebook Deel op Facebook >
Vous Le Vous op de kaart >
wandelingen & reisgidsen? Ook in Hasselt! Wordt gratis lid >
Ontdekken In de buurt
Weg zijn de geruchten van ondergrondse parkings, autostrades en verkleinen van de gazons. Dus dit stadspark zal er nog even zijn om als groene lon te dienen in Hasselt
Klein maar gezellig parkje dat perfect dienst doet tijdens ware, zwoele zomerdagen. Ook even ontkomen van het drukke shoppen is hier mogelijk.
Aantal plaatsen: 520 24/7 uitrijden (inrijden voor 1 uur en na 7 uur) ongeveer 2 euro per uur Maximum dagtarief 16 euro
Je hebt in Hasselt twee 'drukke' gedeeltes. De Sint-Jozefstraat is daar een deel van. Wat nog het leukste van alles is: ze liggen op wandelafstand van elkaar!
Met namen als New Look, Hema, A.S. Adventure, juiceBOX en Perlestien kan het niet anders dan je moet hier als shopaholic geweest zijn.
Stroop van Vrolingen wordt sinds 1843 op ambachtelijke wijze gemaakt, zonder toevoeging van suikers, bewaarmiddelen of kleurstoffen. Met "gemaakt op ambachtelijke wijze" wordt bedoeld het vers indikken van fruitsap. Hiervoor worden naarg...

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!