TravelTalia logo
Spanje > Madrid > Oude centrum
Sp > Madrid > Oude centrum

Templo de Debod

Templo de DebodKaart en locatie van Templo de Debod
De tempel van Debod is een bouwwerk in de Spaanse hoofdstad Madrid, en gelegen in het Parque del Oeste.

De Tempel van Debod is een Egyptische tempel uit de 4e eeuw v.Chr. en werd in 1968 overgebracht naar Madrid als geschenk van de Egyptische regering als dank voor de Spaanse ingenieurs die oude monumenten hadden gered nadat een gebied overstroomde bij de bouw van de Aswandam in de Nijl.

Facebook Deel op Facebook >
Templo de Debod op de kaart >
wandelingen & reisgidsen? Ook in Madrid! Wordt gratis lid >
Ontdekken In de buurt
In dit 19de-eeuws herenhuis krijg je een prachtig beeld van hoe de adel in de 19de eeuw leefde. Enrique de Aguilera y Gamboa liet zijn huis na aan de staat, op één voorwaarde: alles blijft zoals het is!
24/7 open 2,2 euro per uur Maximum dagtarief 31,25 euro
Het Plaza de España is een groot plein in de Spaanse hoofdstad Madrid. Het plein is gelegen aan het westelijke eind van de Gran Vía, op loopafstand van het Koninklijk Paleis. Op het plein bevindt zich een monument voor de schrijver Migue...
Waar voorheen de koninklijke stallen van het paleis stonden, is er nu de prachtige tuinen van Sabatini. De tuinen hebben een formele neoclassicistische stijl, bestaande uit goed geschoren hagen, in symmetrische geometrische patronen, ver...
Om van de kerk en kapel te genieten dien je binnen te gaan. een prachtig altaar van Francicsco Giralte, een majestueuze graftombe en grote deur.
Wens je op een eenvoudige en leuke manier naar Casa de Campo te gaan zonder veel stappen of een taxi te betalen. Gebruik dan hier de Teleférico naar Madrid.

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!