TravelTalia logo
Spanje > Madrid > Buiten het centrum
Sp > Madrid > Buiten het centrum

Bahía Taberna

Bahía TabernaKaart en locatie van Bahía Taberna
Je verwacht deze kwaliteit niet direct op deze locatie dicht bij de luchthaven maar dat het stukken beter is dan wat je op de luchthaven kan kopen is zeker.

De borden worden prachtig gedresseerd en de meesterwerkjes zitten bomvol smaak. Dat maakt natuurlijk ook dat de porties niet zo groot zijn. Gelukkig valt de prijs héél goed mee. Vanaf 6 euro heb je een pizza te pakken, 11 euro voor een salade en rond 18 euro heb je al een ruime keuze aan gerechten (vlees of vis)

TIP: je kan ook bestellen om mee te nemen

Website Bahía Taberna >
Facebook Deel op Facebook >
Bahía Taberna op de kaart >
wandelingen & reisgidsen? Ook in Madrid! Wordt gratis lid >
Ontdekken In de buurt
De arena is gelegen in de wijk Guindalera in het district Salamanca in het oosten van Madrid en werd ingehuldigd op 17 juni 1931. De capaciteit van de arena bedraagt 25.000 zitplaatsen. De arena wordt beschouwd als het centrum van het stier...
Het Estadio Santiago Bernabéu, kortweg Bernabéu, is het grootste stadion van Real Madrid, de grootste voetbalclub van Spanje. Het Bernabéu stadion te Madrid was het decor voor tal van grote evenementen en spotevenementen zoals Europese fina...
Het Nationaal Archeologisch Museum herbergt de belangrijkste archeologische collectie van Spanje. Neem zeker een kijkje in de museumtuin waar een replica van de oudste grotschildering staat.
24/7 open 2,2 euro per uur Maximum dagtarief 31,25 euro

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!