TravelTalia logo
België > Oostkantons > Malmedy
Be > Oostkantons > Malmedy

Wandeling Malmedy Noord (5.77KM)

Wandeling Malmedy Noord (5.77KM)Kaart en locatie van Wandeling Malmedy Noord (5.77KM)
Een mooie lus aan de rand van Malmedy. Onze wandeling loopt bijna voor de helft op de GR56 en kent aardig wat hoogtemeters (150m) maar deze stapelen zich maar geleidelijk op.
Facebook Deel op Facebook >
Wandeling Malmedy Noord (5.77KM) op de kaart >
Hoogteprofiel
338 Hoogtemeters
Downloads voor Wandeling Malmedy Noord (5.77KM)
wandelingen & reisgidsen? Ook in Malmedy! Wordt gratis lid >
Ontdekken In de buurt
Het Malmundarium, een erfenis uit het verleden waarvan de kinderschoenen teruggaan tot 648 toen de benedictijner monnik Remaclus en enkele van zijn collega’s zich in een woeste streek vestigden. Het klooster van Malmedy en dat van Stavelo...
Deze kathedraal werd vanaf 1775 gebouwd als abdijkerk en opgedragen aan Petrus Paulus. De kathedraal bewaart de relieken van de Heilige Quirinus.
De kapel werd in 1188 gewijd onder het patroonschap van de Heilige Maria-Magdalena. In 1544 werd ze herbouwd en gewijd in 1554.De huidige vorm dateert van 1768.
maandag-zaterdag 9-18 u. (1,50€/u) 1 uur gratis met schijf gratis op zondagen en feestdagen
Gratis parking net buiten het centrum van Malmedy. Als je naar deze parking rijdt, kom je ook nog een kleine parking tegen (P2) met 50 plaatsen. Deze ligt iets dichter bij het centrum dus kijk of er daar een plaatsje vrij is voor je verder ...
Gratis parking aan de rand van het centrum van Malmedy. Deze parking staat vlug vol dus hou rekening met uitwijken naar de expo parking als je gratis wenst te parkeren.

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!