TravelTalia logo
Nederland > Zeeland
Ne > Zeeland
Wandelen in Zeeland
Een topper van Zeeland: wandeling een het historische Veere en omliggende natuur. Je neemt zelf een manueel te bedienen veertje en bezoekt natuurlijk alle belangrijke bezienswaardigheden. Eenvoudige en ruime parkeerplaats aan de rand va...
Sluis staat gekend om zijn hoog shopping-gehalte maar als je even buiten de stadsmuren wandelt, ben je zo in de open vlakte en waterlopen. Na 3KM kan je kiezen om alsnog de stad in te wandelen en de wandeling af te ronden.
Leuke en afwisselende wandeling in de duinen en strand. Door de losse ondergrond reken je best op 3 uur wandelen. Je kan indien je wenst de wandeling op vele momenten inkorten.
We combineren twee korte wandelroutes die aangegeven zijn op de officiƫle site. Andere delen zijn slechts te bezoeken met gids. Via een plankier en bruggetjes zijn deze ook bij vloed te bewandelen (niet met springtij). De route geeft on...
Korte maar uiterst mooie wandeling doorgeen Goes en de Hollandse Hoeve. Daarnaast passeren we ook nog park Valckeslot, de Grote Markt, de wallen en ook het jachthaventje van Goes.
Middelburg is een heerlijke stad om door te wandelen. Veel groen langs de binnengracht en het centrum zelf is rustig met prachtige bezienswaardigheden zoals de abdij en het stadhuis.

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!