TravelTalia logo
België > Provincie Luxemburg
Be > Provincie Luxemburg
Wandelen in Provincie Luxemburg
Dit is een korte boswandeling vanuit Wéris naar de Steen van Haina en het Duivelsbed.
Met haar meer dan 350 meter hoogtemeters is dit geen eenvoudige wanddeling maar je krijgt er een fabuleus zicht voor terug. Als je in de provincie Luxemburg bent dan is dit een must do wandeling.
We vertrekken vanuit Barveaux en trekken eerst richting de dolmens in Wéris en daarna naar de Menhirs van Oppagne en dat allemaal in iets meer dan 12KM.
Deze wandeling brengt ons de natuur rond Houffalize: weiden, bossen en de Ourthe. Er is een klein hoogteverschil te overbruggen maar dit is gelijk verdeelt over de wandeling plus zijn alle paden goed bewandelbaar.
Een verkorte versie maar zeker even mooi. We wandelen langs de RAVEL 5 en dus ook de oevers van de Ourthe en keren een stukje terug langs landelijke wegen en een onverhard padje richting Durbuy
Een toffe wandeling van ongeveer 2 uur in de natuur rond de Lesse.
Starten doen we vanuit Arville, een gehucht dichtbij Saint-Hubert. We stappen het dorp uit via landelijke wegen en zullen voor de helft van de wandeling in het bos vertoeven.
Luxemburg en Durbuy verkennen in 12KM. Dat is wat deze wandeling probeert: landelijke wegen, enkele padjes en natuurlijk een stukje langs de Ourthe. Omdat deze wandeling begint en eindigt in Durbuy heb je steeds de mogelijkheid om een hapje...
Boswandeling in de bossen rond La Roche en Ardenne. Als je wenst kan je op de wandeling ook nog even het wildpark bezoeken want we passeren er vlakbij.
Korte boswandeling richting het kleine dorpje Cielle. We stappen in het begin langs de oevers van de Ourthe en stappen onze weg naar boven richting Cielle.

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!