TravelTalia logo
Frankrijk > Nord-Pas-de-Calais
Fr > Nord-Pas-de-Calais
Dierentuinen in Nord-Pas-de-Calais
Nausicaá, het Nationale Zeecentrum van Boulogne-sur-Mer, ligt aan het strand. Het is de grootste instelling in Europa die geheel gewijd is aan de kennis van de zeewereld: 36.000 zeedieren, 50 aquariums en terrariums, 5.000 m² expositieruimt...
Parc Zoologique de Lille is een kleine maar héél toffe dierentuin aan de rand van Lille. Je vindt hier wel meer dan 300 dieren in 80 verschillende soorten. Best van al: de inkom is gratis!
In deze kleine stadsdierentuin vind je meer dan 170 dieren van 40 verschillende wilde en tamme soorten uit de Franse en Europese fauna. Een feest voor groot en klein!
In een 7 hectare groot park vind je er zoogdieren, vogels en reptielen.
Het aquarium beschikt over een grote variatie van waterdieren en -flora. In de elf aquaria kan je verschillende soorten vis ontdekken zoals de triggervis, doktersvissen, clowns en arothrons, roodbaars, tandbaars vissen en kikkers, maar ook ...
Op een kleine afstand van het stadscentrum vind je hier een baken van rust. Groene omgeving met enkele boerderijdieren. Leuk als familie-uitje of gewoon als lunchplaats.

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!